Projekcija romantične komedije Destination Wedding u Kinu Valli

Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu donosi i projekciju romantične komedije Destination Wedding u Kinu Valli.

Otvorenjem izložbe fotografija u sklopu TIJARAnewsFESTIVALA, započeo je mjesec u duhu vjenčanja u Istri.  Tijara model & event management agencija organizirala je bogat program koji će privuči ne samo one koji se informiraju i pripremaju za vjenčanje, već i puno širu publiku koja je željna pozitivnih i lijepih događaja.  

TIJARAnewsFESTIVAL sastoji se od TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja, TIJARAartNEWS izložbe svadbene fotografije te DESTINATION WEDDING projekcije filma.  Novim formatom započeo je intenzivniji put i rad na kreiranju prepoznatljivosti Istre i Pule kao izuzetno atraktivne destinacije za vjenčanja.

Ovog petka, 18. siječnja s početkom u 19 sati, TIJARAnewsFESTIVAL donosi projekciju filma DESTINATION WEDDING. Projekcija filma nastala je u suradnji Tijara model & event management agencije i Pula Film Festivala te Kina Valli. Film je romantična komedija u kojoj glavne uloge tumače Keanu Reeves i Winona Ryder. Ulaz je slobodan za sve građane. Simbolična je to proslava deset godina rada Tijara agencije koja već nekoliko godina intenzivno rade na promociji Istre kao destinacije za vjenčanja te je Festival jedan od njihovih projekata najdugovječnije tradicije. Projekcija filma koji se bavi destinacijskim vjenčanjem više je nego logičan odabir za mjesec u duhu vjenčanja.

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja, njegovo devetnaesto izdanje, tradicionalno će se kroz dva dana, 26. i 27. siječnja, održati u  Domu branitelja u Puli. Svečano otvorenje održat će se s početkom u 12 sati. Tijekom Festivala Vjenčanja predstavit će se mnoštvo izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

Pin It on Pinterest