Održana projekcija romantične komedije Destination Wedding u Kinu Valli

Tijara model & event management agencija organizirala je bogat program koji privlači ne samo one koji se informiraju i pripremaju za vjenčanje, već i puno širu publiku koja je željna pozitivnih i lijepih događaja.

TIJARAnewsFESTIVAL građanima je donio i besplatnu projekciju filma Destination wedding. Projekcija filma nastala je suradnjom Tijara model & event management agencije, Pula Film Festivala te Kina Valli. Drugi je to događaj po redu a u sklopu festivalskog mjeseca siječnja koji je u potpunosti posvećen vjenčanjima.

U prepunoj dvorani kina, Tijara agencija proslavila je deset godina postojanja tvrtke. Obilježila je to na pomalo nesvakidašan način, projekcijom filma u sklopu njihova projekta najdugovječnije tradicije, TIJARAnewsFESTIVALA posvećenog vjenčanjima. Kao u nekakvom filmu, darovala je ljude poklonima ispod stolica u kinu. Romantična komedija svadbene tematike u kojoj glavne uloge tumače Keanu Reeves i Winona Ryder pokazala se kao odličan izbor. Potvrdio je to i Luka Juričić, pulski glumac koji je i najavio sam film. U potpunom mraku prije početka filma gledatelje su iznenadila svjetleća krila u izvedbi Pulskih mažoretkinja. Bio je to atraktivan trenutak za pamćenje i odličan uvod u početak projekcije.

Projekcija filma koji se bavi destinacijskim vjenčanjem više je nego logičan odabir za mjesec u duhu vjenčanja te projekt plasiranja Istre kao wedding destinacije. Htjeli smo učiniti nešto drugačije a budući da već nekoliko godina zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom-Županijskom komorom Pula, Turističkom zajednicom Grada Pule te Turističkom zajednicom Istarske županije radimo na promociji Istre kao destinacije za vjenčanja, projekcija filma koji se bavi destinacijskim vjenčanjem bio je više nego logičan izbor, rekla je Marijana Dabo Percan iz Tijare. Sve je tokom večeri bilo u duhu vjenčanja. Ponudu istarskih vina predstavila su vina Diković dok su mladenke Salona vjenčanica Biba dočekivale sve posjetitelje. Rajko Boričić iz Foto Festivala naglasio je kako za njega ne postoji ljepša lokacija za odabir destinacijskog vjenčanja od Istre sudeći po dugogodišnjem radu i fotografiranju brojnih svjetskih lokacija.

TIJARAnewsFESTIVAL sastoji se od TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja, TIJARAartNEWS izložbe svadbene fotografije te DESTINATION WEDDING projekcije filma. Novim formatom započeo je intenzivniji put i rad na kreiranju prepoznatljivosti Istre i Pule kao izuzetno atraktivne destinacije za vjenčanja.  

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja, njegovo devetnaesto izdanje, tradicionalno će se kroz dva dana, 26. i 27. siječnja, održati u  Domu branitelja u Puli. Svečano otvorenje održat će se s početkom u 12 sati. Tijekom Festivala Vjenčanja predstavit će se mnoštvo izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

Fotografije. Foto Festival, Nenad Šimunić




Pin It on Pinterest