Nakon Seasplash festivala, sa štinjanske utvrde Punta Christo ODLAZE I FESTIVALI OUTLOOK I DIMENSIONS

Nakon što je nedavno objavljeno da se iz Pule u Šibenik seli Seasplash Festival, mnogi ljubitelji festivalskih zbivanja izrazili su bojazan da bi Pula mogla ostati i bez dva velika festivala koji su već tradicionalno označavali kraj ljeta u najvećem istarskom gradu – a to su festivali Outlook i Dimensions.

Oba festivala, kako su organizatori upravo objavili na svojoj službenoj Facebook stranici, ove će se godine zadnji put održati na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu. Nova lokacija održavanja festivala još uvijek nije poznata.

Ulaznice za Outlook i Dimensions su u prodaji, te će se Outlook festival održati u svom dvanaestom izdanju na štinjanskoj tvrđavi Punta Christo od 5. do 9. rujna 2019., a Dimensions festival od 29. kolovoza do 2. rujna 2019. godine.

Ovi sestrinski festivali već 12 godina djeluju u Hrvatskoj, ugošćujući glazbenike, promotore, posjetitelje i izdavačke kuće iz cijelog svijeta. Velika imena kao što su Dizzee Rascal, Wiley, Damian Marley, Lauryn Hill, Grace Jones, Massive Attack i Jeff Mills samo su neki od glazbenih velikana koje si nastupali na jedinstvenoj tvrđavi i u pulskoj Areni.

Ovih dana festivali će objaviti prva imena izvođača koji stižu na tvrđavu u ljeto, a s obzirom kako se radi o posljednjem izdanju festivala na toj lokaciji, sigurno će biti vrijedno posjete i pamćenja. Outlook će prva imena objaviti u četvrtak, 24. siječnja, a Dimensions u četvrtak 31. siječnja. 

Izvor: https://www.glasistre.hr

Pin It on Pinterest