Održana 4. sjednica Savjeta za mjesnu samoupravu Grada Pule

U Komunalnoj palači u Puli održana je 4. po redu sjednici Savjeta za mjesnu samoupravu Grada Pule kojom je predsjedao zamjenik gradonačelnika Robert Cvek, a sudjelovali su pročelnici Upravnih odjela Grada Pule, članovi Savjeta za mjesnu samoupravu te tajnici mjesnih odbora.

Zamjenik gradonačelnika Robert Cvek pojasnio je da je središnja tema današnje sjednice pregled svega onoga što je realizirano u 2018. godinu te planova za 2019.,  te što još nije realizirano, odnosno što će se realizirati u sljedećem vremenskom razdoblju.

U nastavku, članovi Savjeta koji su ujedno i  predsjednici gradskih mjesnih odbora, iznijeli su nove tekuće potrebe detektirane od strane građana te kroz razgovor s nadležnim pročelnicima dogovorili dinamiku rješavanja istih u skladu s proračunskim mogućnostima. Na kraju sjednice zamjenik gradonačelnika Robert Cvek izrazio je zadovoljstvo dobrom komunikacijom između predsjednika mjesnih odbora, građana i lokalne uprave te je ovim putem uputio apel građanima da se što aktivnije uključe u rad svojih mjesnih odbora kako bi na taj način svi zajedno podigli kvalitetu života u svojoj zajednici.

Pin It on Pinterest