Radio Medulin FM slavi prvi rođendan

Stigao je i taj dan, Medulin FM slavi prvi rođendan! Kao što to biva u životu, i u poslovanju se nekako najviše veselimo prvoj obljetnici. Danas, 1. veljače 2019., radio postaja Medulin FM bilježi godinu dana od prvog javljanja na valovima pozitive, na frekvenciji 95.0 MHz.

Što reći i poručiti? Osim što je vrijeme brzo prošlo, vedru i mladu ekipu Medulin FM-a sad već svi znaju, ništa manje u inozemstvu koliko i u zavičaju. S našom se dobrom glazbom i ugodnim glasovima slušatelji bude i lakše prolaze kroz radni dan, s voditeljima dijele radosti i tuge, tjeraju oblake i dozivaju duge. Radio je postao član obitelji i dio zajednice, i to ne samo žitelja Općine Medulin, već i šireg područja južne Istre. U razmaku od tek godinu dana Medulin FM je u potpunosti ispunio cilj i svrhu djelovanja, a to je informiranje, educiranje i povezivanje zajednice.

„Slogani „Drito s place“ i „Na valovima pozitive“ najbolje oslikavaju viziju i misiju MFM-a, koji je kao javni medij zaista postao dio nas, dio medulinske place, sinonim za ležerno, ali pravovremeno informiranje o lokalnim i inim zbivanjima uz odličnu, interesantnu i ponekad zaboravljenu glazbu i zaista sjajne mlade ljude koji su se izvrsno snašli u ulozi radio-dj-a i novinara. Imam osjećaj da je MFM oduvjek s nama i zaista više ne mogu zamisliti da nam ne obogaćuje eter, a vjerujem da i svakim danom sve brojniji  slušatelji misle isto.“, na današnji dan izjavio je načelnik Općine Medulin, Goran Buić.

Radio je započeo raditi s privremene pulske lokacije te se već u svibnju preselio u novouređene prostore na medulinskoj placi. Program se vodi iz ostakljenog studija, radio izloga iz kojeg se pruža pogled na dnevna lokalna zbivanja i kretanja ljudi koji se svakodnevno okupljaju, susreću i druže na placi, a Medulin FM to pažljivo osluškuje i prenosi.

„Upravo je ta povezanost s ljudima ključni uspjeh Medulin FM-a kao community radija.“- ističe Maja Bizjak, glavna urednica Medulin FM-a i predsjednica Uprave Medulinske rivijere d.o.o., te nastavlja: “Važna je prisutnost na terenu te pozitivan pristup temama, kao i prijateljska interakcija sa sugovornicima, kako u programu, tako i na društvenim mrežama. Slušanost je u konstantnom porastu, kao i broj pratitelja na facebooku i instagramu. Izvan Hrvatske, diljem svijeta, nemali je broj naših slušatelja preko live streaminga. U ime cijele radio ekipe veliko HVALA svim slušateljima na praćenju, povjerenju i prijateljstvu. Taj ćemo odnos i dalje graditi.“

Medulin FM nastavlja s odabirom najbolje glazbe, pravovremenim informiranjem i produkcijom raznolikog sadržaja te stvaranju dodatne vrijednosti zajedništva kroz brojna tematska gostovanja, javljanja uživo s terena, prenošenja atmosfere događanja i uključivanja slušatelja direktno u eter.

Proslava još uvijek traje, stoga pozivamo prijatelje, slušatelje i prolaznike da do 19.00 sati prođu do radio izloga na medulinskoj placi družiti se s voditeljima, prenijeti lijepe želje i pozdrave.

Fotografije: Mario Rosanda

Pin It on Pinterest