Predavanje “Kako do privremenog posla u mirovini”

U suradnji s portalom Danasradim.hr u Čitaonici kluba umirovljenika Pula u srijedu, 27. veljače 2019. Anđela Šubarić i Kristina Krajančić održat će predavanje Kako do privremenog posla u mirovini.

Predavanje, koje počinje u 12 sati, namijenjeno je svim umirovljenicima koji žele dobiti informacije o načinima i mogućnostima zapošljavanja u mirovini. Bit će riječi i o mirovinskoj reformi te će biti predstavljeni konkretni poslovi i poslodavci koji žele zapošljavati umirovljenike.

Mnogi su zbog malih mirovina prisiljeni tražiti dodatan izvor prihoda kako bi popravili svoju financijsku situaciju. No, mnogi umirovljenici nisu upoznati sa svim mogućnostima zapošljavanja, a većina ih strahuje od obustave isplate mirovine ukoliko se odluče za privremeno zapošljavanje. Upravo iz tog razloga, portal Danasradim.hr održava info zone, odnosno jednodnevna predavanja na kojima umirovljenike pobliže upoznaje sa svim mogućnostima rada u mirovini.

Zanima vas ponuda poslova za umirovljenike? Ili možda minimalna satnica? Na predavanju ćete moći saznati sve o privremenom radu u mirovni.

Pin It on Pinterest