Poziv na prijavu ideja: Mash up ATLAS nagrađuje inovacije

U okviru provedbe projekta ATLAS – Adriatic Cultural Tourism Laboratories, financiranog iz Interreg V-A Programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020, otvoren je poziv na prijavu inovativnih ideja za sektor kulturnog turizma i sudjelovanja na nagradnom Mash up eventu koji će se održati u Trevisu 28. ožujka 2019. godine.

ATLAS Mash up besplatno je natjecanje u poslovnim idejama čija je svrha okupiti i spojiti kreativce, ICT stručnjake, video snimatelje, dionike kulturnog turizma, studente, profesionalce, mlade talente, poduzetnike, civilno društvo, odnosno sve zainteresirane za multidisciplinaran i multikulturalan pristup realizaciji ideja / proizvoda / usluga u području kulturnog turizma.

Sudionici će tijekom jednog dana timski razvijati inovativna rješenja za poboljšavanje kulturno-turističke ponude i pokretanje promotivnih akcija unutar programskog područja. Stručan talijansko-hrvatski žiri odabrat će dvije najbolje ideje koje će biti nagrađene, a pobjednici će biti pozvani i na finalni event koji će se održati u rujnu u Istri.

Organizator i domaćin je projektni partner Unioncamere del Veneto, a događanje će se održati 28. ožujka 2019. godine u Trevisu u CISET International Center for Studies on Tourism Economics – Ca’ Foscari University, Riviera Santa Margherita 76.

Program se održava na engleskom jeziku, te se očekuje i dobro poznavanje istog.

Poziv je otvoren do utorka 12. ožujka 2019. godine, a detalji o prijavi nalaze se u dokumentima na poveznici u nastavku: https://drive.google.com/open?id=1hJ4iLjaqpQd8bfGMgtN_g7iwizab9OhM

Za ostala pitanja kontaktirajte broj 052/377-004 ili putem e-maila na fet-atlas@unipu.hr

Više o projektu ATLAS: https://fet.unipu.hr/fet/atlas


Pin It on Pinterest