Nova ruta iz Pule – S Laudom Posjetite Stuttgart, jednu od najboljih njemačkih turističkih destinacija

Počevši od ovogodišnje ljetne sezone letenja u 2019. godini, austrijska niskotarifna zrakoplovna tvrtka broj 1, nudi novu izravnu rutu od Pule do Stuttgarta u Njemačkoj, s letovima koji počinju 2. travnja 2019. godine.

Lauda sa zadovoljstvom objavljuje tri puta tjedno vezu sa Stuttgartom, domom Mercedes-Benz-a i Porsche muzeja, kao i brojnih veličanstvenih palača, od kojih je jedna svjetski poznata i očaravajuća, palača Ludwigsburg. Osim što impresionira posjetitelje nebrojenim turističkim atrakcijama, glavni grad pokrajine Baden-Württemberg, također je središte velikih međunarodnih tvrtki kao što su Daimler ili Robert Bosch, što ga čini popularnim centrom za poslovne ljude iz cijelog svijeta.

Naše rute uspijevaju, jer imamo pravu ponudu za kupce koji su osjetljivi na cijene. Osobito, s našim novim ljetnim redom letenja, sigurno ćemo povećati promet  novom linijom iz Stuttgarta – rekao je Andreas Gruber, direktor tvrtke.

Austrijska niskotarifna aviokompanija broj 1, nudi nenadmašnu ponudu od 9,99 eura (jednosmjerna karta) od Pule do njemačke top destinacije Stuttgart.

Sve letove zrakoplovne kompanije Laudamotion možete pronaći i rezervirati na www.laudamotion.com kao i putem nedavno lansirane Laudine aplikacije za iOS i Android.

Lauda je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu i zaista postoji razlog za  slavlje: Laudamotion je sretan što je prodala više od 5,3 milijuna karata, kao i novu rekordnu iskorištenost kapaciteta od 94%. Za sezonu 2019./20., očekuje se da će više od 6 milijuna putnika biti prevezeno na više od 100 ruta.

O aviokompaniji Laudamotion:

Laudamotion je Austrijska zrakoplovna kompanija broj 1. među  niskotarifnim zrakoplovnim kompanijama, nazvana po osnivaču Niki Laudi, koji je osnovao tvrtku u ožujku 2018. godine. Sadašnja flota leti pod oznakom OE i obuhvaća 23 zrakoplova koji lete iz Austrije i Njemačke. Laudamotion, koja ima sjedište u Beču također se usredotočuje na baze snažnog rasta u Düsseldorfu, Stuttgartu i Palmi. Više od 6 milijuna putnika letjet će s Laudamotion u 2019. godini. Austrijska zrakoplovna tvrtka leti u više od 80 destinacija, i svim cjenovno svjesnim korisnicima, nudi fleksibilan tarifni koncept, orijentiran na kupce s nenadmašnim omjerom cijene i kvalitete


Pin It on Pinterest