Calucem d.o.o. Pula donirao 35.000,00 kn za humanitarnu akciju “Nada za osmijeh”

Izjavu za medije prenosimo u cijelosti:

Društveno odgovorno poslovanje je dio korporativne kulture i upravljanja u Calucemu d.o.o. Pula kao i cijele grupe Calucem. Osim odgovornog ponašanja prema svojim zaposlenicima i drugim dionicima, tvornica cementa posebno nastoji njegovati i održavati pozitivnu društvenu suradnju sa lokalnom zajednicom.

Ponosni smo što širokom lepezom sponzorstava i donacija podupiremo rad mnogih ustanova usmjerenih na važnost kvalitete života, okoliša i rada.

Calucem već osmu godinu za redom pod nazivom “Briga za lokalnu zajednicu” nastavlja svoju tradiciju društveno odgovornog poslovanja izborom donacija različitih namjena, prema prijedlozima svojih zaposlenika.

Ove godine je između brojnih drugih nominacija upravo Humanitarna akcija “Nada za osmijeh” za obitelj Ucović dobila najviše glasova te ćemo joj temeljem toga donirati najveći iznos od 35.000 kn.

Kao što je već objavljeno u medijima, trogodišnja Nadia boluje od Battenove bolesti i iako joj je lijek odobren sa strane povjerenstva Ministarstva zdravlja, znamo da obitelj ima puno dodatnih troškova.

Sa ovom donacijom Calucem želi bar malo pomoći Nadiji i njezinoj obitelji.

U ime svih zaposlenika Calucema, malenoj Nadiji i obitelji Ucović želimo sve najbolje u ovoj teškoj situaciji.

Počašćen sam i ponosan da su zaposlenici Calucema izabrali Humanitarnu akciju “Nada za osmijeh”, ali i ostale donacije, i još jednom pokazali da Calucem obitelj ima veliko srce za lokalnu zajednicu.


Pin It on Pinterest