Radionica: Javni nastup (svladavanje treme)

Mlada si osoba u dobi od 18-29 godina, a imaš tremu prilikom prezentiranja i izlaganja? Upravo ćeš OVOM radionicom riješiti te probleme!

Udruga mladih i Alumni FET Pula te poziva na jednodnevnu edukaciju na temu: „Javni nastup (svladavanje treme)“, koja će se održati u prostorijama Studentskog centra Pula (Ul. Svetog Mihovila 3), u petak 7. lipnja 2019. godine. Edukacija će trajati od 18:00-21:00 sati.

Edukacija je namijenjena mladim osobama u dobi od 18-29 godina starosti, a zbog kvalitete radionice broj polaznika je OGRANIČEN na 14 osoba.

Edukacija se održava u sklopu projekta „SOS“, koji u suradnji s Gradom Pula provodi Udruga mladih i Alumni FET Pula te je iz tog razloga radionica za polaznike BESPLATNA! Budući da je projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda, svim će se polaznicima na dan radionice prikupiti osobni podaci.

Edukaciju će voditi Rade Radolović, profesionalni glumac i voditelj udruge za glumačke vještine „Pozornica & Govornica/ Pula“ koja se bavi i vještinama javnog nastupa.

Cilj radionice je upoznati polaznike s nizom glumačkih vježbi i tehnika koje su od pomoći u pripremi i realizaciji raznih zadataka javnog nastupa i prezentacijskih vještina. Na radionici će se učiti kako svladati tremu i kako se bolje nositi s njom, kako poboljšati svoj glas i govor te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge. Radionica je bazirana na praktičnim vježbama i razgovoru, tj. dijalogu između voditelja i polaznika i samih polaznika. Na radionici se ne glumi, no glumačke vježbe i tehnike koristiti će se u svrhu poboljšanja kvalitete javnog nastupa.

Za više informacija možete se javiti Nadi Katić na mail: udruga@alumni-fet-drmijomirkovic.hr

Pin It on Pinterest