NOGOMET PRVI PUT U PULSKOM AMFITEATRU: Legende Hrvatske protiv legendi Bayerna 8. srpnja u Areni

Tko će zaigrati u ovom prijateljskom susretu, znat će se početkom idućeg tjedna. Za tad su iz Hrvatskog nogometnog saveza obećali potvrditi sudjelovanje i dostaviti sastav dviju ekipa legendi “vatrenih”

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, ako ne bude nepredviđenih problema, odmjerit će snage u pulskoj Areni 8. srpnja, u sklopu spektakularnog programa kojeg priprema Turistička zajednica Istarske županije. Antički amfiteatar tako će prvi put postati nogometno borilište, ili preciznije, zbog nedostatka prostora, malonogometno.

Tko će zaigrati u ovom prijateljskom susretu, osmišljenom u sklopu ugovora o strateškom partnerstvu TZ-a Istre i moćnog bavarskog kluba, koji je i ove sezone, pod ravnanjem hrvatskog stručnjaka Nike Kovača, osvojio naslov prvaka Njemačke, znat će se početkom idućeg tjedna. Za tad su iz Hrvatskog nogometnog saveza obećali potvrditi sudjelovanje i dostaviti sastav dviju ekipa legendi “vatrenih”.

– U ovom trenutku jedino je izvjestan datum, sve drugo još nije potvrđeno. Iz Bayerna znamo koje nogometne legende dolaze, ali s imenima ne bismo u javnost dok ne bude poznat i sastav “vatrenih”, kaže Denis Ivošević, direktor TZ-a Istre.

U parteru Arene postavit će se malonogometni teren veličine 40 puta 20 metara. Ulaznice će se prodavati na internetu i na blagajni ispred Arene, a prodaja bi trebala krenuti idućeg petka. Cijene ulaznica još nisu poznate, u TZ-u Istre upravo rade na prodajnim modelima, a predviđaju i mogućnost da dio prihoda od prodaje ulaznica usmjere u humanitarne svrhe.

Tri ambasadora

Paralelno s pripremama za srpanjski spektakl u Areni, istarski TZ organizira i radionicu za Nogometni klub Bayern. Od 25. do 27. lipnja u Istri će boraviti oko 110 predstavnika uprave njemačkog prvoligaša, suvlasnika i strateških partnera Bayerna.

Izvor: https://www.glasistre.hr

Pin It on Pinterest