Sandro Nicević novi je trener Pule 1981

Košarkaški klub Pula 1981 službeno objavljuje da je Sandro Nicević, proslavljeni hrvatski reprezentativac i olimpijac, novi trener seniorske ekipe Bijeloplavih.

Sandro je u klubu radio i tijekom prošle sezone, kao stručni suradnik i individualni trener te se daljnja suradnja prirodno nametnula, obostrana je želja nastaviti dizati nivo kvalitete u pulskoj košarci, a znanje i iskustvo Nicevića ozbiljan su iskorak ka zajedničkom cilju.

Nicević je igračku karijeru završio pretprošle godine, nakon četiri sezone u Orlandini iz Capo d’Orlanda, a uspjehe koje je ostvario teško je nabrojati, spomenimo samo 5 prvenstava i 3 Kupa Hrvatske s Cibonom, prvenstvo Španjolske s Malagom, francuski Kup s Le Mansom te srebrnu medalju i titulu MVP-a na europskom prvenstvu U-18 1994. godine. Osim navedenih klubova igrao je još i za FrankDubravuUnion OlimpijuAEKBešiktašBenettonMontegranaroTreviso Basket te pulske Gradine.

Klub se ovim putem želi još jednom zahvaliti treneru Branimiru Paviću na iznimno predanom i ozbiljnom radu odrađenom protekle dvije sezone te mu želi sreću u nastavku karijere.

Pin It on Pinterest