Božo Vrećo 28.06. na Kaštelu

2nd open season fest

Incognito Agency najavljuje koncert Bože Vreće u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre u Puli, 28. lipnja ove godine s početkom u 21:15h. Vrata se otvaraju u 20h

Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. New York Times je ovog lirskog tenora nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.

Muško-ženska dualnost Bože Vreće, iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, čini njegovu a capella interpretaciju sevdalinki istinski emotivnim doživljajem.

Nakon što se preko 50 godina nitko nije usuđivao unijeti promjene u postojeći sevdah i zapisati novi tekst po uzoru na stare tekstove Na repertoaru predstojećeg, iščekivanog koncerta, uz tradicionalne sevdalinke, Božo Vrećo uvrstit će i autorske sevdalinke, pri čemu valja istaknuti njegov neosporan talent i umijeće u autorstvu novih sevdalinki.

Sada će Pula imati priliku svjedočiti ekskluzivnom koncertu za samo  500 sjedećih mjesta na brežuljku – Kaštelu koji predstavlja centralno mjesto najranijega razdoblja pulske povijesti u kojem dominira povijesna barokna utvrda iz 17. stoljeća.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 130 kuna  u Activia Travel Istra(( Scalierova ul. 1) , Dallas music shop u Rijeci te preko Entrio platforme. 

Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta – 150 kn.  

2. dan 

Disco Incognito – 29.6.2019. – subota  

Kaštel,Pula

22h-06h

U subotu će Pulu zaljuljati pravi disco ritmovi jer na Kaštelu se organizira večer plesa i dobre zabave za sve ljubitelje disco, funk & house glazbe pod nazivom Disco Incognito. Sve posjetitelje očekuje osmosatni provod koji počinje u 22 sata. Za  Najbolju selekciju navedenih žanrova pobrinut će se renomirani pulski DJ-evi Teddy Lee, Jan Plexy, XXL i Music After Dinner kolektiv sve do šest sati ujutro uz vrhunski “light & sound” show koji donosi Audiolab. 

Za ovakav rijetko viđeni open air disco show u Puli će trebati izdvojiti simboličnih 40 kn na ulazu.  

Start u 22h

End : 06h

Pin It on Pinterest