Vlatko Štampar bez cenzure u Cave Romane

Vlatko Štampar, nesuđeni košarkaš, diplomirani arhitekt i izvrstan stand up komičar nastupa na festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane 25. srpnja s početkom u 21 sat i poručuje da će to biti večer bez cenzure s puno smijeha

Započeo je karijeru iznimno skromno prije više od deset godina nadajući se da će mu komedija biti bar jednotjedni hobi, a danas živi od šala i pošalica što je vrhunski uspjeh za koji je potrebna umješnost, inteligencija i hrabrost jer odvažiti se u solo stand up vode je avanturistički podvig za koji trebate više od svakodnevne odvažnosti. Treba moći riskirati i imati puno povjerenje u vlastite sposobnosti te imati motivacije da održite tempo, a nije jednostavno stati pred nekoliko tisuća ljudi i naprosto ih zaraziti smijehom. O njegovim nastupima i uspjesima svjedoče rasprodane dvorane, ne samo u Hrvatskoj već i regiji.  

Ovaj nesuđeni košarkaš, visok više od dva metra, poručuje publici u Cave Romane večer punu smijeha, pritom jamči da nema osobe koja se neće nasmijati. Njegove šale i pošalice inspirirane njegovim rodnim Međimurjem, ljudskim odnosima i svakodnevicom bit će bez cenzure, a za publiku u rimskom kamenolomu pripremio je presjek njegovih najboljih stand uphitova“.

Detaljan festivalski program nalazi se na caveromane.com, a ulaznice za sva događanja potražite na eventim.hr i na prodajnim mjestima u sustavu Eventima. 

Festival se održava uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin, a organizatori su Medulinska rivijera i RTL music. Partneri su HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula – Motor Teh. Auto i Hrvatski telekom, a pokrovitelji su  Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije.

Pin It on Pinterest