Rođendanska fešta Rovinj FM-a u petak, 9.8.2019.

Kraj tjedna obilježavamo uz veliki 4. rođendan Rovinj FM-a!

Rovinj FM ponovno slavi!

Organizacija 4. rođendana započela je neposredno nakon zatvaranja treće edicije i baš zato će rezultirati najboljim provodom do sada. 

Domaćini su za svoje slušatelje i goste pripremili najljepšu kulisu, onu rovinjske starogradske jezgre, pobrinuli se da i ove godine sve teče glatko, da je parking nadohvat ruke, da ima ića i pića u izobilju, a da ovo bude ljetna večer kakva se pamti, nastupiti će izvođači kakve se uvijek traži.

Na staroj željezničkoj postaji, u petak 9. kolovoza, od 21 sat nastupiti će Rovinj FM dj’s, legendarni rokeri iz Opće opasnosti, romantični David Temelkov, rovinjski Big Wave i juniori glazbene scene High Level te finalist RTL-ovog showa ‘Zvijezde- Ljetni hit’  Ivan Vidović.

Uvod u jubilej biti će vatromet točno u ponoć, nakon čega se rođendanska zabava nastavlja sve do 3,30 i kad pomislite da je kraj – nije, jer after party za noćne ptice seli u obližnji, proljetos otvoreni klub Steel.

Radio su njegovi slušatelji i zato Rovinj FM dio prihoda od 30 kuna vrijednih ulaznica donira upravo rovinjskom Društvu osoba s invaliditetom jer to je najmanje što možemo učiniti jedni za druge.

Pin It on Pinterest