Audio-vizualni party kojeg ne propuštamo – švicarski DJ Deetron ove subote na pulskom Kaštelu

Pula se i ovoga ljeta pretvara u prijestolnicu elektronske glazbe!
Poznati švicarski DJ i producent Sam Geiser poznatiji kao DEETRON dovodi najbolje techno i house zvukove u jedinstveni povijesni ambijent Kaštela, ove subote 17.kolovoza! 

Sam Geiser odnosno Deetron, svjetski je poznati techno / house producent i DJ koji je na globalnoj sceni aktivan već više od dva desetljeća. Smatra se jednim od najdinamičnijih umjetnika elektroničke glazbe, koji kontinuirano razvija svoj zvuk i stil. Iako Švicarac, utjecaj na njegov glazbeni izričaj imali su rani zvukovi Detroita, a dolazi i iz glazbene obitelji, stoga ne čudi njegov talent koji pokazuje kao DJ i producent.

2017. godine Deetron je iznenadio remixom “Automation” britanskog benda Jamiroquai, nakon čega je otišao i na turneju s njima, što je svakako za njega bilo vrijedno iskustvo i korak naprijed.

U subotu, 17. kolovoza na pulskom Kaštelu održat će još jedan party za pamćenje, uz house & techno zvukove.

Njegovom nastupu prethodit će pulski kolektiv Music After Dinner, koji čine Andrej Lasić (Laseech), Iskren Jovandić (Innaca), Damijan Manojlovski (Damian) i Mirza Raimović (Peacefor), koji i organiziraju ovaj događaj. Party počinje u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Za još bolju atmosferu pobrinut će se dugogodišnji suradnik i audio-vizualni umjetnik Damjan Šporčić iz riječke skupine OBLIK3, koji će dvorište Kaštela ukrasiti posebnim svjetlosnim dizajnima. 

Ulaznice potražite u sustavu Entrio – https://www.entrio.hr/event/music-after-dinner-pres-deetron-at-kastel-pula-6617 ili na blagajni na dan eventa.
Povijesni Kaštel pružit će divan ambijent za party pod otvorenim nebom, uz odlične zvukove Deetrona! 

Vidimo se u subotu na Kaštelu!

Pin It on Pinterest