Puhački orkestar grada Pule

U sklopu SAKUD-ove manifestacije Na ulicama i trgovima, u četvrtak 22. kolovoza s početkom u 21 sat na pulskom Forumu održat će se koncert Puhačkog orkestra grada Pule. Pokrovitelj koncerta je Grad Pula, a organizatori Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.

Na programu su kompozicije različitih žanrova i ugođaja – koncertne koračnice, pop, rock i filmske teme, kao i suvremene skladbe za puhački orkestar (Bohemian Rhapsody, Deep Purple, Charles Chaplin, Quando, Quando, Quando…). Dirigent je Branko Okmaca.

Puhački orkestar grada Pule djeluje 26 godina, a čine ga glazbenici svih generacija. Među brojnim nastupima izdvajaju se oni na međunarodnim festivalima i susretima, koncerti u pulskom INK – Gradskom kazalištu Pula, ljetni Na ulicama i trgovima te Matineje na Tržnici i Portarati. 

Udruga Puhački orkestar grada Pule, uz pokroviteljstvo Grada Pule i TZ Grada Pule, za ovo ljeto pripremila je ukupno sedam programa, od kojih je pet iza nas, a završni će biti 29.08. u 21 sat na Forumu – Evergrin kvartet E4.

Pin It on Pinterest