EUROPSKO PRVENSTVO ZA KADETE I JUNIORE GYOR (Mađarska) 23.08. 2019. – 01.09.2019.

U mađarskom Gyoru se od 23.08.2019. do 01.09.2019. godine održalo EUROPSKO KICBOXING PRVENSTVO za Kadete i Juniore. Na prvenstvu je sudjelovalo 1574 reprezentativca iz 42 države.Među njima bili su 65 natjecatelja Hrvatske Kickboxing Reprezentacije. Naši natjecatelji imali su 85 startova.

U sastavu Hrvatske Kickboxing Reprezentacije bila su i tri reprezentativca iz Istre, iz klubova članova Kickboxing Saveza Istarske Županije i to: IVAN UDOVIĆ i MORIS TRBULIN iz KBK “LAV” PULA  i UROŠ PAJIĆ iz KBK “KING” POREČ.

Istarski reprezentativci dobro su se predstavili na prvenstvu.Tako je IVAN UDOVIĆ iz KBK “LAV” PULA u kategoriji:Point Fighting do 37 kg osvojio brončanu medalju(treće mjesto), MORIS TRBULIN u  kategoriji Point Fighting do 63 kg iz istoga kluba o svojio je peto mjesto. te UROŠ PAJIĆ u kategoriji Low Kick do 63,5 kg iz KBK “KING” POREČ koji je osvojio deveto mjesto.

U ovakvoj konkurenciji i sa ovolikim brojem natjecatelja ovo je hvalevrijedan uspijeh, posebice brončana medalja Ivana Udovića.To je rezultat napornog i predanog rada u Istarskim klubovima i ovakav rezultat predstavlja uspjeh i trenera naših natjecatelja, te je to i nastavak tradicije osvajanja medalja natjecatelja iz Istre na velikim natjecanjima.

Na prvenstvu su bili i Izbornik Hrvatske Kickboxing Reprezentacije za tatami discipline: EDI VIŠKOVIĆ i trener DRAGAN LJUBOJA.

Pin It on Pinterest