Što Ivan Šarić i div Veli Jože imaju zajedničko? Festival divova – Motovun

DIVOVSKI FESTIVAL VELI JOŽE 13. rujna u Motovunu

Doživite divovske emocije!

Motovun – brdo koje se trese od smijeha i straha!

Divovski festival- Veli Jože za rujan na petak 13.-i priprema odličnu zabavu prilagođenu cijeloj obitelji! 

Za najmlađe, tu su dječje radionice izrade divovskih cvjetnih dekoracija od plastike i dizajniranje novina „Mići Motovunski divovi“, oslikavanje gigantskog platna, interaktivna svjetleća živa fontana, gatara vidovita Foška koja proriče sudbinu, žongleri s vatrom, face painting, satiri, dvorske lude i gubavci koji će začiniti zastrašujuću atmosferu grada na petak trinaesti. 

Svi prisutni imat će priliku pogledati spektakularni iluzionistički Show by Casper Magic, interaktivnu mađioničarsku točku koja će naježiti dlake na tijelu, pomješanu s atraktivnim iluzionističkim trikovima koji neće ostaviti ravnodušnima niti one starije. 

Kao highlight festivala, u 20h na scenu stupa Ivan Šarić sa svojim prepoznatljivim humorom kojeg karakterizira neodoljiv šarm sakastičnog pogleda na život te mješavina opservacijskog i apstraktnog humora. 

Tu je i atraktivni 3D Mapping koji će biti projiciran na Motovunsku kulu,  savršeno projekcijsko platno za maštovite vizuale by Undertoon idealne za Instagram story.

Završnica festivala rezervirana je tradicionalno za puštanje lampiona dobrih želja i otpuštanje loših emocija.

Glazbeni dio programa pod palicom DJ Motovuskog, sa setom jungle i drum&bass ritmova rasplesat će nogice i onih najsramežljivijih.

Tu su također i vrijedne nagrade u suradnji sa Hotel Kaštel. Ulaznica u pretprodaji preko Eventima iznosi 100kn (djeci do 14 godina ulaz je slobodan).

Pin It on Pinterest