BRONCA ZA ‘ISTRIJANU’ NA EKIPNOM PRVENSTVU HRVATSKE!

Na otvorenom Ekipnom prvenstvu Hrvatske sa međunarodnim sudjelovanjem, član i članica Kluba, Davor Komar i Melisa Osmanović, igrajući u paru u svojoj BC4 kategoriji, osvojili su 3. mjesto/broncu. Davor i Melisa igrali su ukupno pet utakmica, a od toga četiri pobijedili rezultatima 6:2, 8:3, 6:2, 4:2, ali je presudna bila utakmica u polufinalu, kada su nakon izjednačenog rezultata u ‘Tie breaku’ izgubili priliku za finale. Davoru i Melisi, to je prva ‘bronca’, nakon što su dvije godine za redom (2017. i 2018. godine) bili prvi, odnosno osvajali Ekipno prvenstvo Hrvatske u paru. 

Koristimo priliku posebno se zahvaliti trenerima našeg Kluba, Zvjezdani Grganja, Vladimiru Reliću i Valteru Ivančiću, bez kojih ovi rezultati ne bi bili dostižni. Zahvaljujemo se posebno i Hrvatskom paraolimpijskom odboru i Hrvatskom savezu boćanja osoba s invaliditetom, te Sportskoj zajednici Grada Pule, Sportskoj zajednici Istarske županije, Istarskoj županiji i Gradu Pula, koji su na direktan način pomogli sudjelovanje našeg Kluba na prvenstvu u Zagrebu. U privitku dostavljamo dio fotografija sa održanog Ekipnog prvenstva. 

Nakon ovog Ekipnog prvenstva slijede intenzivne pripreme za Otvoreno Svjetsko prvenstvo (WORLD OPEN) u Portugalu/Povoa de Varzim od 28.10. do 04.11. 2019. godine, kamo Davor i Melisa odlaze kao članovi Hrvatske boćarske reprezentacije, što će ujedno biti i zadnje međunarodno natjecanje gdje se mogu ‘sakupiti’ bodovi za mogući nastup na Paraolimpijskim igrama u Tokyu slijedeće godine.

BKOSIŽ ‘ISTRIJANA’

Pin It on Pinterest