Predstavljen Katalog brodogradnje, strojogradnje i metaloprerađivačke industrije

Katalog sadrži kontakt-podatke, opis djelatnosti i proizvoda pojedine tvrtke te reference, grafičke i video-priloge 110 poslovnih subjekata sa sjedištem u Istarskoj županiji koji se bave obradom metala, gradnjom brodova i plutajućih objekata, popravkom i održavanjem brodova i čamaca kao i proizvodnjom te servisom i prodajom strojeva i uređaja.

HGK – Županijska komora Pula izradila je Katalog na inicijativu tvrtki koje djeluju u sklopu Strukovne grupe brodogradnje, strojogradnje i metaloprerađivačke industrije ŽK Pula, s ciljem predstavljanja tvrtki, odnosno, njihovog međusobnog upoznavanja i uspostavljanja kontakata i unaprjeđenja poslovanja. Poduzetnici vjeruju kako se ovim oblikom prezentacije dijela istarske industrije mogu bolje iskoristiti mogućnosti za suradnju i umrežavanje, posebice na većim i zahtjevnijim projektima.

Podsjetimo, Strukovna grupa istarskih tvrtki koje se bave brodogradnjom, strojogradnjom i metalopreradom osnovana je u travnju ove godine s ciljem promicanja i zaštite zajedničkih interesa, unaprjeđenja suradnje te rada na zajedničkim projektima uz potporu HGK kao matične institucije.

Predsjednik Strukovne grupe Tomislav Smirčić (Tehnomont – brodogradilište Pula d.o.o.) na jučer održanom sastanku u HGK – ŽK Pula sa zadovoljstvom je konstatirao kako je izradom kataloga ostvaren jedan od planiranih ciljeva rada za ovu godinu –  omasovljenje i osnaživanje zajedničkog rada predstavnika gospodarstva iz područja koje Strukovna grupa obuhvaća.

Katalog u digitalnom obliku dostupan je svim zainteresiranim na poveznici: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-pula/katalog-brodogradnje-strojogradnje-i-metalopreradivacke-industrije-istarske-zupanije

Pin It on Pinterest