Prvi odjeli sele se u novoizgrađeni dio Opće bolnice u Puli

Svakim smo danom sve bliži dovršetku izgradnje nove Opće bolnice u Puli, a upravo je danas započelo preseljenje dvaju odjela koji će već od ponedjeljka 9. prosinca pacijente dočekati u novim, suvremeno opremljenim prostorijama. Riječ je o Odjelu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i Odjelu za dermatologiju i venerologiju koji će se nalaziti u novoizgrađenom prostoru u prizemlju zgrade Poliklinike nove bolnice.

Odjele je danas obišao pulski gradonačelnik Boris Miletić u pratnji ravnateljice Opće bolnice Irene Hrstić i predsjednika Upravnog vijeća bolnice Valeria Drandića.

„Drago mi je da nova Opća bolnica u Puli polako postaje stvarnost. Gotovo je pa neusporedivo stanje u odjelima koje danas imamo u odnosu na ono što smo imali do sada – vjerujem na zadovoljstvo svih djelatnika, ali i svih pacijenata“, kazao je gradonačelnik Miletić.

Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije nalazi se u suterenu Objekta 2, a Odjel dermatologije i neverologije – prizemlje Objekta 2 u Zagrebačkoj ulici. Radno vrijeme, brojevi telefona, faxa i elektronske adrese Odjela ostaju nepromijenjeni.

Video izjava:

Pin It on Pinterest