Big Band Pula – Novogodišnji koncert

U srijedu, 18. prosinca s početkom u 21 sat u Zajednici Talijana Pula – Circolu, svoj Novogodišnji koncert – posljednji u ovoj godini, a drugi u sklopu nove koncertne sezone – održat će Big Band Pula. Organizatori koncerata su Zajednica Talijana Pula – Comunità degli Italiani di Pola i Puhački orkestar grada Pule, pokrovitelji Grad Pula i Zajednica Talijana Pula, a ulaz je besplatan.

Evo što sami kažu o programu ovog tradicionalnog koncerta:

Uobičajeno za ovo doba godine, na repertoaru će se naći poznate božićno-novogodišnje melodije koje su od pojave big bandova pa do danas vrlo često obrađivane i uvrštavane u repertoare brojnih big bandova. Osim kreiranja novogodišnjeg ugođaja, ovim ćemo koncertom i publici predstaviti našu saksofonističku sekciju. Dobrodošli!

Big Band Pula, kao sekcija udruge Puhački orkestar grada Pule, djeluje od 1996. godine. Dosad se predstavio brojnoj publici, kako na trgovima tako i u koncertnim dvoranama. Uz orkestar su nastupali brojni renomirani hrvatski i inozemni vokalni i instrumentalni solisti, a vodi ga Branko Sterpin.

Pin It on Pinterest