Mia Dimšić i Marko Tolja nastupaju ovog petka na humanitarnom gala koncertu u Puli

Humanitarni gala koncert “Božić u INK” koji će se održati u četvrtak, 19. prosinca s početkom u 20:00 sati u Istarskom narodnom kazalištu, danas su najavili gradonačelnik Pule Boris Miletić, inicijator projekta “Božić u INK” Daniel Sponza, članica uprave Arena Hospitality Grupe Manuela Kraljević te predstavnica Atletskog kluba spektar Jelena Vuković.

“Neizmjerno mi je zadovoljstvo što se ove godine božićni koncert po osmi put održava u Puli, uz neizostavnu humanitarnu gestu pomoći onima najpotrebitijima. Prethodnih je godina, koncertom prikupljeno više od dvjesto tisuća kuna te vjerujem da ćemo i ove godine pokazati zajedništvo i plemenitost našeg grada“, istaknuo je Boris Miletić. Zahvalio se idejnom začetniku Danielu Sponzi na izvrsnoj dugogodišnjoj suradnji, kao i Arena Hospitality Grupi za društveno odgovorno poslovanje i doprinos zajednici.

“Iznimno me veseli što su Grad Pula i Arena Hospitality Grupa prije osam  godina prepoznali vrijednost onoga što radimo te im na tome zaista od srca zahvaljujem. Ovog nas četvrtka na humanitarnom božićnom koncertu očekuju Mia Dimšić i Marko Tolja te ovom prilikom pozivam sve da nam se pridruže u što većem broju i podrže ovaj plemeniti cilj“, kazao je Sponza te nadodao da se karte za božićni koncert, kojih ima još nekoliko, mogu kupiti na blagajni INK-a od 10 do 13 sati po cijeni od 80 i 100 kuna.

Potporu koncertu dala je Arena Hospitality Grupa te je članica uprave Manuela Kraljević kazala kako je ovaj koncert kruna vrlo izazovne godine. „Pomoć Arena Hospitality Grupe uvijek je usmjerena lokalnoj zajednici, a ove smo godine ostvarili i suradnju s UNICEFOM za unapređenje kvalitete socijalne podrške obiteljima koje se suočavaju s poteškoćama“,  rekla je Kraljević te poželjela Jeleni i njezinom klubu puno sreće u budućem djelovanju.

“Ponosni smo što smo dio ovog projekta, a prikupljena sredstva uložit ćemo u opremanje vanjskog terena za fitness, koji će biti prilagođen osobama s poteškoćama u kretanju. Zahvaljujem svima koji su prepoznali rad i djelovanje našeg kluba, a ponajviše dobrim ljudima koji su odvojili dio svog vremena i nesebično donirali u ovo blagdansko vrijeme“, zaključila je Vuković.

Pin It on Pinterest