Program i radno vrijeme pulskih tržnica

Očekujemo vas u velikom broju na druženju na pulskim tržnicama te da zajedno odpratimo 2019. godinu.

U ponedjeljak i utorak obavite kupovinu i uživajte na pulskim tržnicama. Već u ponedjeljak dočekat će vas izlagači manifestacija Mirisi i okusi te Hand Made by Markat koji su na istoj lokaciji pored zgrade tržnice i u utorak.

Zadnji dan 2019. godine dočekat će vas prepun glazbe i veselja na pulskoj centralnoj tržnici. Uz Vesnu Nežić Ružić i Magnoliju na trgu te grupu Quattro Redicool na 1.katu tržnice, bit će i više nego veselo. 

Za gastronomski doživljaj u utorak pobrinut će se meštar od kužine Žižo i gastro tim Rock Caffea. Turistička zajednica grada Pule, agencija Avenue i Tržnica d.o.o. Pula počastit će posjetitelje tržnice fritajom od 2020 jaja. Velika fritaja pripremat će se u velikoj pulskoj padeli, a uz jaja bit će tu i domaće kobasice. Ponudit će se oko 1000 porcija koje će bit gotove oko 11 sati.

Ne zaboravite da za prvi dan u novoj godini, srijedu 1. siječnja tržnice neće raditi, a neradni dan za obje tržnice je i za blagdan Sveta tri kralja, ponedjeljak 6. siječnja 2020. godine.

Pin It on Pinterest