Klub žena liječenih od karcinoma dojke – predavanja u siječnju

Klub žena liječenih od karcinoma dojke za siječanj je pripremio dvije važne i zanimljive teme koje su usmjerene kako na psihičko, tako i na fizičko zdravlje, prvenstveno žena liječenih od karcinoma dojke, ali i svima ostalima.

1. Uvodno predavanje “Dahom do sreće”, u srijedu 22. siječnja 2020. u 19.00

Zbog velikog interesa pozivamo vas na još jedno besplatno uvodno predavanje pod nazivom „Dahom do sreće“ u trajanju od 60 minuta koje će voditi Aleksandra Jovanić-Sinko, certificirana instruktorica tehnika disanja.

Predavanje će se održati u srijedu 22. siječnja 2020. u 19.00 u prostorima Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea – Pula, Nobileova 1. Sudjelovanje je besplatno, najava nije potrebna.

Na predavanju ćemo naučiti kako dahom umiriti um, otkloniti negativne emocije i lakše se nositi sa stresom.

Radit ćemo jednostavnu i djelotvornu tehniku disanja nakon koje će uslijediti kratka vođena meditacija kako bismo odmah osjetili dobrobiti i mogli naučeno primjenjivati kod kuće.

Ako budete željeli naučiti i jednostavnu i vrlo djelotvornu tehniku disanja Sudarshan Kriyu na radionici Happiness Program moći ćete se prijaviti za nju na predavanju. Radionica će se održati od 24. do 26. siječnja 2020.

Predavanje koje će se održati u srijedu 22. siječnja 2020. je besplatno i otvoreno za javnost.

Prijave nisu potrebne.

2. PREDAVANJE: “Briga o zdravlju srca nakon zloćudne bolesti dojke”, 23. siječnja 2020.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na besplatno predavanje kardiologa dr. Dalibora Cukona pod nazivom „Briga o zdravlju srca nakon zloćudne bolesti dojke” koje će se održati u četvrtak 23. siječnja 2020. u 18.00 sati u prostorima Kluba žena liječenih od karcinoma dojke Gea, Nobileova 1, Pula.

Briga o sebi, tijelu, zdravlju uvijek je važna, no posebno nakon preboljene bolesti kada se tijelo suočilo ne samo s uzročnikom bolesti, već i agresivnom terapijom koja je neposredno utjecala na čitav organizam. Upravo s ciljem preveniranja razvoja bilo kakvih komplikacija, ali i kako bismo na vrijeme detektirali bilo kakve promjene u vezi sa srcem i njegovim radom ugostit ćemo uglednog kardiologa dr. Dalibora Cukona koji će nas detaljnije informirati o tome kako zaštititi vitalni organ našeg tijela.

Pin It on Pinterest