Koaliciji „Za Pulu – Forza Pola“ 13 od 16 mjesnih odbora

Koalicija „Za Pulu – Forza Pola“ ostvarila nadmoćnu pobjedu na izborima za mjesne odbore u Puli

PULA – Na jučer održanim izborima za Vijeća mjesnih odbora Grada Pule, koalicija „Za Pulu – Forza Pola“ odnijela je apsolutnu pobjedu u 13 od 16 mjesnih odbora te je osvojila 91 od  ukupnih 146 vijećničkih mandata.

Zadovoljstvo rezultatima iskazao je predsjednik gradske podružnice IDS-a Pula Robert Cvek, koji se tom prigodom zahvalio od srca svim građanima koji su izašli na izbore. – Bez obzira što je odaziv tradicionalno slabiji u odnosu na druge izbore, ovi su izbori važni, kazao je Cvek, jer se odlučivalo o razini vlasti koja najbliže surađuje s građanima u unaprjeđivanju njihove životne sredine.

Istaknuo je da kao koalicija možemo biti iznimno zadovoljni rezultatima, angažmanom svih članova i simpatizera koji su sudjelovali na ovim izborima, a ponajviše što su građani prepoznali naš dosadašnji rad i kvalitetan program za naredni mandat. 

– Koalicija Za Pulu – Forza Pola, koju čine IDS, Istarska stranka umirovljenika, GLAS i Zeleni savez – Zeleni, osvojila je većinu u 81 % svih mjesnih odbora, odnosno 62,3 % svih vijećničkih mjesta, naglasio je Cvek dodajući da iza ovih brojki stoji nedvojbeno povjerenje i potpora građana Pule prema dosadašnjem radu mjesnih odbora te gradske uprave.

Predsjednik IDS-a i gradonačelnik Pule Boris Miletić također se zahvalio svim sugrađanima koji su izašli danas na izbore, posebice onima koji su prepoznali naš rad i naše napore da ravnomjerno razvijamo sve kvartove u Puli.  

– Veliko hvala svim članovima, volonterima i simpatizerima koji su doprinijeli ostvarenju ovog odličnog izbornog uspjeha, kazao je Miletić te je za kraj poručio:

– Čestitke svima koji su danas izabrani u vijećima mjesnih odbora. Bez obzira na kojoj su listi izabrani u gradskoj upravi imat će istinskog partnera i prijatelja.

Pin It on Pinterest