Kreću audicije za 7. dječji pjevački festival “Pula pjeva”

Sve popularniji dječji pjevački festival “Pula pjeva” nastavlja se sedmu godinu zaredom, a prijave za audicije trajati će sve do 11 ožujka 2020. godine.

Audicije će se održati u OŠ Veli Vrh, J. Zahtile 1 u Puli

·        12. ožujka 2020. s početkom u 17 sati za osnovne škole

·        13. ožujka 2020. s početkom u 17 sati za srednje škole.

Obrazac prijavnice može se skinuti:

·        sa web stranica Grada Pule www.pula .hr

·        poslati upit na mail adresu: djecjifestival@pula.hr

·        obrazac preuzeti u školi kod učitelja/ice glazbene kulture .

Na audiciju kandidat/kandidatkinja donosi svoju matricu na usb – sticku.

Ukoliko kandidat/kandidatkinja nije u mogućnosti pribaviti matricu, može se obratiti na e-mail studija Čarobne frule (e-mail: carobnafrula@hotmail.com) i matricu će pripremiti studio. Kandidati mogu na audiciju doći i bez matrice ukoliko sam/a svira i pjeva odnosno ukoliko ga netko prati na nekom instrumentu i/ili pjevati bez glazbene podloge (a capella). Kandidat/kandidatkinja na audiciju mora donijeti i ispunjeni obrazac prijave koji će isprintati, a na kojem se ujedno nalazi i suglasnost da roditelj/skrbnik/posvojitelj pristaje da mu dijete sudjeluje na festivalu. Bez potpisane suglasnosti roditelja, prijava kandidata neće biti uvažena. Stručni žiri će odlučivati o kandidatima, a rezultati natjecanja će se objaviti na web stranici Grada Pule i to najkasnije 3 dana nakon završetka audicije.

Poluzavršnica festivala održat će se 20. ožujka 2020. u dvorani Zajednice Talijana „Circolo“ s početkom u 18 sati , dok će se velika završna večer održati 9. svibnja 2020. u Istarskom narodnom kazalištu. Tijekom cijelog trajanja natjecanja – od audicija pa do same završnice festivala – organizatori će svojim prisustvom brinuti o kvaliteti i regularnosti provedbe cjelokupnog projekta.

Obrazac za prijavu na audiciju možete preuzeti ovdje:

Pin It on Pinterest