Grad Pula otvorio telefonsku liniju za sve informacije o mjerama zaštite protiv korona virusa

Obzirom na potvrđene slučajeve korona virusa u Istri i na niz preventivnih mjera koje je Grad Pula poduzeo u cilju zaštite svojih građana kao i prevencije daljnjeg širenja, Grad Pula uspostavio je telefonski broj na kojigrađani mogu dobiti sve pravovaljane informacije o toj aktualnoj temi.

Broj telefona je 052/371-938, a sve informacije o korona virusu, konkretnim aktivnostima Grada i preventivnim mjera građani mogu dobiti svakog dana od 08,00 do 16,00 sati.

Podsjećamo, Grad Pula prihvatio je prijedlog Stožera civilne zaštite Istarske županije o potrebi provođenja strožih mjera obzirom na blizinu granice s Italijom i dnevnih migracija lokalnog stanovništva. Naime, unazad petnaest dana je došlo do pogoršanja epidemiološke situacije na području Republike Italije, s povećanim brojem oboljelih osoba, kao i smrtnih slučajeva te nekontroliranog širenja virusa.

Stoga su u Puli do utorka 14. travnja odgođene sve javne manifestacije, kulturna događanja, javni skupovi i sportska natjecanja,a do tada su privremeno zatvoreni i svi javni objekti i Gradske ustanove kojima upravlja Grad Pula.

Pin It on Pinterest