Novo radno vrijeme pulskih tržnica

Od sutra, 28. travnja 2020. godine, pulske će tržnice biti otvorene za kupce od 7 do 13 sati.

Produljenje radnog vremena omogućit će smanjenje eventualnih gužvi za ulazak u zonu zelene tržnice te zonu ribarnice i mesnica. Do sada se čekalo maksimalno desetak minuta i kraće, a novo će radno vrijeme omogućiti da se čekanje svede na minimum. 

Kupovinom na pulskim tržnicama podržavate vrijedne zakupce koji su tijekom cijelog ovog izvanrednog stanja uz vas te su omogućili da na stolove donosite zdrave i svježe namirnice, a svi djelatnici Tržnice d.o.o. Pula poduzeli su sve mjere da se vaša kupovina održava u sigurnim uvjetima.

Novo radno vrijeme usvojeno temeljem zadnjih odluka Stožera civilne zaštite RH uključuje i neradnu nedjelju. Pulske tržnice će biti zatvorene i ovaj petak kada se obilježava Međunarodni praznik rada – 1. svibanj 2020. godine.

Molimo sve posjetitelje, kupce i zakupce da se nastavimo pridržavati svih propisanih i predloženih mjera te uputa Stožera civilne zaštite RH. Uputa za kupce i posjetitelje tržnica je da:

  • ne stvaraju gužve već da se kreću prema uputama zaštitara ili redara u sklopu tržnice; 
  • uvažavaju propisanu udaljenost od 2 metra između 2 kupca; 
  • koriste sredstva za dezinfekciju koja se nalaze u prostoru tržnice, a osobno da dolaze sa svojom zaštitnom maskicom i rukavicama.

Pin It on Pinterest