“Hypnotic Green “ – nova kolekcija Vodnjanske modne dizajnerice Antonele Gregorović

Nakon povratka iz Pariza, gdje je Antonela predstavila extravagantnu kolekciju “La Vie Est Belle”, nova kolekcija je jednostavna, nosiva i multifunkcionalna. 

Kolekcijom prevladavaju prirodni materijali, pamuk i viskoza. Zamisao je bila da se odjevni komadi iz kolekcije mogu nositi cijeli dan , od odlaska na posao, šetnje, pa do večernjeg izlaska, kombinirajuci obuću od natikača, tenisica ili sandala na petu. Kolekcijom prevladavaju haljine, obogaćene volanima, puf  rukavima i gustim dugmićima. Osim haljina, dio kolekcije su i košuljice , te kratke hlače čija je kopča na pojasu sa Antonelinim poznatim logom “leptiric” izrađena 3D printerom. Kolekcijom prevladavaju crna, bijela, fuxia roza i zelena boja te cvjetni uzorci. 

Modni editorijal “Hypnotic Green” snimljen je u središnjoj Istri, u šumi pored Pazinskog Zarečkog krova. Zamisao da se ljetna kolekcija predstavi u šumi, a ne klasicno pored mora, dosla je u doba Korona karantene gdje je većina stanovnika pa tako i sama Antonela razgledavala i istraživala ljepote centralne Istre. Obzirom da je kolekcija od prirodnih tkanina sasvim je normalno bilo ubaciti haljine u šumsko zelenilo pa je tako nastao i naziv kolekcije “Hypnotic Green” .

Modni editorijal nastao je u suradnji sa fotografkinjom Ana Lorencin Buljan , koja je osim fotografija,surađivala i na ideji cijelog snimanja. 

Za šminku bila je zadužena Ella Žudic, frizuru je izradio Frizerski salon “Artistic” a model je Valentina Horvat iz Modne agencije Tijara, torbe i cipeke su iz “Domino cipele” te čizme  vlasnistvo su same dizajnerice. 

Pin It on Pinterest