Privremena regulacija prometa na prometnicama tijekom sljedećih dana

Početkom sljedećeg tjedna doći će do manje promjene regulacije prometovanja na sljedećeim lokacijama:

·        Trgovačkom društvu PLINARA d.o.o. Pula odobreno je izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste i uvođenja privremene regulacije prometa u Barbalićevoj ulici u Puli, kod k.br. 20, za potrebe izgradnje priključka na gradsku plinsku mrežu. Odobrenje je izdano za razdoblje od 8. do 10. lipnja 2020. godine.

·        Trgovačkom društvu HEP ODS d.o.o. Elektroistra Pula odobreno je izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste i uvođenja privremene regulacije prometa u Kosovoj ulici i Prilazu kralja Salamona u Puli, za potrebe izgradnje niskonaponskog priključka. Odobrenje je izdano za razdoblje od 8. do 19. lipnja 2020. godine.

·        Trgovačkom društvu Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o. Zagreb odobreno je izvođenje građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste i uvođenje privremene regulacije prometa u Ulici Fižela i Lussijevoj ulici u Puli, za potrebe izgradnje privoda na javnu TK mrežu HT-a. Odobrenje je izdano za razdoblje od 9. do 16. lipnja 2020. godine.

·        Za potrebe zauzimanja ceste prilikom izvođenja betonskih radova na objektu poslovnog prostora ugostiteljskog objekta pizzerije Jupiter, odobreno je uvođenje privremene regulacije prometa u Ulici Castropola, kod k.br. 42. Odobrenje je izdano za razdoblje od 9:00 do 11:00 sati, na dan 8. lipnja 2020. godine, i ukoliko se ukaže potreba od 9:00 do 10:00 sati, na dan 9. lipnja 2020 godine.

Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te ih pozivamo na dodatni oprez i da se pridržavaju privremene regulacije prometa.

Pin It on Pinterest