Big Band Pula večeras u 21 sat na Forumu

U sklopu SAKUD-ove manifestacije Na ulicama i trgovima večeras, u četvrtak 6. kolovoza, s početkom u 21 sat, na pulskom Forumu održat će se koncert Big Banda Pula. Ovaj orkestar, kao sekcija udruge Puhački orkestar grada Pule, djeluje od 1996. godine, a vodi ga Branko Sterpin. Pokrovitelj koncerta je Grad Pula, organizatori su Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.

Big Band Pula nastupit će večeras uz svoju vokalnu solisticu Morin Hukić, a izvest će niz instrumentalnih i vokalnih skladbi koje su u swing eri izvodili orkestri Dukea Ellingtona, Counta Basiea, Artiea Showa, Bennyja Goodmana i drugi.

Koncert će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera. Molimo građane da se zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti svih prisutnih pridržavaju preporuka Stožera civilne zaštite RH i epidemiologa, a prvenstveno preporuke o održavanju socijalne distance.

Udruga Puhački orkestar grada Pule, uz pokroviteljstvo Grada Pule, organizira još dva ljetna programa u kolovozu, četvrtkom navečer na Forumu:

13.08. i 20.08. Puhački orkestar grada Pule.

Pin It on Pinterest