Započela prodaja ulaznica za 67. Pulski filmski festival

Ulaznice za 67. Pulu u prodaji su putem mrežne stranice, dok će se info punkt na Giardinima otvoriti u subotu 22. kolovoza. Cijena ulaznica za pojedinačnu večer u Areni iznosi 25,00kn, komplet za sve večeri 150,00kn a pogodnosti za umirovljenike, studente i višečlane obitelji ostvaruju se isključivo na info punktu uz dokaz o svom umirovljeničkom, odnosno, studentskom statusu.

Umjesto uobičajenih tjednih propusnica, studentima i umirovljenicima ove je godine omogućena kupovina pojedinačnih ulaznica po povoljnijim cijenama; 7,00kn za studente te 4,00kn za umirovljenike.

Višečlanim obiteljima omogućena je kupovina kompleta ulaznica za sve večeri po cijeni od 50,00 kn (po osobi) i 10,00 kn za večer (po osobi) uz predočenje odgovarajuće potvrde o obiteljskom stanju koju prilaže roditelj ili skrbnik, a izdaje nadležni odjel pri Uredu državne uprave u Istarskoj županiji.  

Izuzev info punkta, koji će građanima biti na raspolaganju od 22. kolovoza do 4. rujna od 9:00 do 21:00, prodajno mjesto ispred Arene bit će otvoreno od 29. kolovoza do 4. rujna od 18:00 sati. 

Zbog iznimne epidemiološke situacije, broj sjedala u Areni i drugim lokacijama je ograničen te preporučamo posjetiteljima da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu.

Pin It on Pinterest