Miletić: Istra je jedinstvena, drugačija i uvijek – svoja!

Predsjednik IDS-a čestitao Dan Istarske županije

PULA – Predsjednik IDS-a Boris Miletić čestitao je danas građanima Istre prigodnom video porukom Dan Istarske županije, koji se slavi 25. rujna na dan osnivanja Istarske županije te u spomen Rujanskim odlukama iz 1943. godine o sjedinjenju Istre, Rijeke i Zadra te pripadajućih otoka s maticom Hrvatskom.

– Danas slavimo dan naše županije koja je jedinstvena, drugačija i uvijek – svoja!, kazao je Miletić dodajući kako možemo biti „ponosni na put koji smo izabrali i na civilizacijske standarde koje smo dosegnuli.“

Istra je danas po mnogo čemu uzor ostatku Hrvatske, počevši od vrijednosti koje se dosljedno njeguju u našoj regiji, ali i po iznimnim rezultatima u gospodarstvu, poljoprivredi, turizmu i IT sektoru. „Ponosan sam na sve vas koji ste svojim radom Istru učinili najnaprednijom i najrazvijenijom hrvatskom regijom!“, kazao je Miletić koji se potom osvrnuo i na izvanrednu situaciju oko koronavirusa.

– U ovoj teškoj i nezahvalnoj godini bili smo primjer drugima. Od srca vam hvala na disciplini, solidarnosti i suradnji! Nema toga što nas može zaustaviti na našem putu razvoja i prosperiteta!

Za kraj, uputio je svim građanima i građankama Istre „srdačne čestitke povodom Dana Istarske županije! Auguri per la Giornata della Regione Istriana!“

Video poruku predsjednika IDS-a možete pogledati na https://bit.ly/307r8TG

Pin It on Pinterest