POSLJEDNJE DVIJE PROJEKCIJE PROGRAMA „KINO U KVARTU“

Još danas i sutra možete prisustvovati posljednjim projekcijama programa „Kino u kvartu“ i to  danas kod škole na Velom Vrhu i sutra na Forumu.

Danas, u petak 2. listopada, na igralištu Osnovne škole Veli Vrh održat će se projekcija obiteljske avanture Wendy 2 – Najbolji prijatelji zauvijek s početkom u 19.30 sati. 

Sutra, u subotu 3. listopada, također u 19.30 sati na lokaciji Forum prikazati će se animirana avantura bez dijaloga Janko Strižić: Farmageddon. Upravo je ovaj nastavak namijenjen najmlađima o Janku Strižiću u svojem prvom dijelu doživio veliku popularnost te bio nominiran za nagradu Oscar, a njegov drugi dio donosi nam nova velika uzbuđenja. 

„Kino u kvartu“ je program koji ima za cilj približiti film publici u njihovom svakodnevnom okruženju: na trgovima, igralištima i u parkovima a donosi poznate animirane i igrane dugometražne filmove koji su tijekom proteklih godina polučili sjajne rezultate te oduševili publiku i kritiku.

Program Kino u kvartu je na dosadašnjih 9 lokacija polučio izrazito dobru posjećenost a ulaz je kao i na sve projekcije ovoga programa besplatan. 

Nadamo se da će nas posljednja dva dana projekta vrijeme poslužiti i da ćemo razveseliti još puno djece.

Pin It on Pinterest