MAJSTORSKI ULET ILI TOTALNI KROŠE

Piše: Sonja Sabol

Današnji uleti izgledaju vrlo morbidno, jer ono što je zapravo normalno za budalu je sablasno. Danas će vam muškarci pričati kako žele imati djecu sa vama, kako ste vi žena koju su čekali, slati će vam neke besmislene pjesme koje su poput hijeroglifa koje treba dešifrirati putem društvenih mreža( jer oni točno znaju što rade, vješti manipulatori sa psihičkim poremećajima) Svatko od nas kada priča sa prijateljicom ili prijateljem dok zajedno analiziraju nečiji ulet dobiva pobližu sliku o nekome, no danas nema uleta na fini gospodski način, ono –”old school ”već čisto ”manijačenje” ili manipulacija kroz lažne razgovore samo da se dobije ono što se čeka… Zbog toga vam ne preostaje ništa drugo nego da se uhvatite u koštac sa analiziranjem takvih budaletina od A do Ž! Istražite sve, uvijek budite korak ispred takve osobe, jer u većini slučajeva osoba koja je sklona manipuliranju ona učestalo laže i to ponašanje doseže do granica neizdržljivosti.

,,Gdje si koji kvart?” – Odmah seksualna konotacija, da izmjeri vrijeme koliko mu treba od prve točke A do druge točke B.(Bez normalnog pitanja i početka nekakve konverzacije, tipa o vremenu  ili COVID-u 19 )

,,Ti si divna”.  – Ti si zlato divna ali moram se dalje nastaviti jeb*** jer mi je to naprosto u krvi, sorry !

,,Ti si posebna.” Volio bih biti s tobom ali opet tu su i druge cure koje još moram probati (vi ste njemu samo hrana na tanjuru) jer svaka ima nešto što me zadovoljava na trenutak, pošto sam narcisoidni manijak.

,,Hej, ciao ! Vidio sam tvoje slike preko instg…” klošarski uleti, balave fore sitnih uleta koji ne znače ama baš ništa osim napisanog…

E sada, radi se o tome da danas vani vrebaju monstrumi a ne muškarci. Imate opciju biti sa muškarcem koji je donekle normalan no taj je rijedak i na njega ćete teško naići ako ste cura koja je zgodna, obrazovana i emancipirana…zašto? Jer ovo današnji svijet je prepun predrasuda, ako ste lijepa i zgodna vi ste laka, ako ste pametna ne možete vi biti zgodna i dobra ”Bože moj dragi oh mon chéri !”

Drugo su ”pederi pegazi” muškarci koji vode računa o svojem izgledu i ujedno su poprimili taj izlizani look i kiseli osmijeh, koji zavarava sve oko sebe i treće oni najgori od svih… monstrumi što bi značilo u prijevodu te riječi: Svi muškarci sa nekom vrstom psihičkog poremećaja, iskompleksirani i nesigurni te oni bolesni manijaci na rubu incidenta. Opcije su vrlo osebujne pa tko što voli, ono što ga zapravo najviše privlači.

Nažalost vrijeme nije idealno i moram priznati da je danas vrlo IN biti slobodan jer kako i ne bi bili slobodni kada se nalazimo usred ere čovječanstva koja je zvjerski nastrojena. Možete pokupiti određenu spolnu bolest ili pretrpjeti emocionalnu, fizičku i psihičku bol.     Pljuska nas zaboli ali emocionalna bol i psihičko iživljavanje na nekome ostavlja posljedice veće nego fizičke… ostanu traume, čovjek se sklanja s puta i kao kvalitetna osoba naprosto se povlači u svoju sjenu dok budaletina nastavlja grandiozno živjeti gledajući se u ogledalo. Onaj koji se predugo gleda u ogledalo a muškarac je s njime zasigurno nešto nije uredu, uvijek obratite pažnju na sitnice. Od sitnica se kreće raditi cjelokupna  slika neke osobe, za to je potrebno strpljenja ali jedino tako se možemo očuvati u naizgled opasnom svijetu danas.

Uletavanje treba biti spontano, zabavno, a ne ono povuci potegni- gdje trebate vući samo povucite potez unatrag i ciao, prijatno! Nikada od takvih tipova neće biti pravih frajera nego zaljubljenika u samoga sebe, jer takav muškarac dok ćete imati seks sa njime biti će fokusiran opet samo na sebe. Ulet pravog šarmera doliči frajeru koji zna što radi a ne manipulativnoj osobi koja vas prvotno analizira i gleda što i kako da vam priđe i onda vas vrti oko malog prsta. Jedino što se može i mora vrtjeti su ringišpil, novčanice u ruci i dama dok pleše. Sve ostalo su lažna sranja!

Alfa muškarac je onaj koji se ne igra sa ženom već pušta nju da se poigra s njime u spavaćoj sobi i onda ju za ručak odvede u grad, ponosno pokazuje pred svima. Siguran frajer će vas pustit jer će znati da ste njegova i kada niste sa njime. No sigurnost treba steći vjerom u sebe a ne dobivanje poena odlaskom u krevet sa što većim brojem žena. Propuh je dobar za ozračivanje prostorije ali propuh u glavi je nekako dokaz da ste potpuno neuravnotežena osoba koja ne zna gdje goni. Od takve osobe se naposlijetku svi s vremenom sklone, to je pokazatelj da koliko god bili frajer u svojoj glavi, ta priča ne drži vodu jer je vaša glava minsko polje. To je kada za kraj svoje primitivne samodopadnosti sami sebi zadate kroše !

Odgovori

Pin It on Pinterest