Državna brončana medalja Goranu Fazloviću i Karate klubu Pula

Hrvatski karate savez bio je organizator Prvenstva Hrvatske u borbama u kategoriji kadeta/kadetkinja, juniora/juniorki, U21, koje se održalo 24. i 25. listopada 2020., u sportskoj dvorani Mladost na Trsatu, u Rijeci.

Protekli vikend održalo se Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste.

Organizacija se provodila prema uputama i smjernicama te Protokolu za održavanje svih natjecanja, HZJZ-a i Stožera za civilnu zaštitutijekom pandemije Covid-a 19.

S obzirom na epidemiološke mjere, prvenstvo se moralo održati bez gledatelja kojima je bilo omogućeno gledati prijenos uživo sa svih borilišta putem You Tube kanala.

Prvenstvu se odazvalo 261 natjecatelja iz 59 klubova. Karate klub Pula imao je tri natjecatelja pod vodstvom trenera Tomislava Šipure: Gorana Fazlovića u kategoriji U21, -75 kg; Ivana Pavlovića u kategoriji kadeta, -63 kg i Nikolinu Razum u kategoriji kadetkinja, -54 kg.

Nažalost, zbog nepredviđenih tehničkih problema nisu mogli nastupiti Elena Brletić i Egor Kostriko.

Goran Fazlović u kategoriji U21, -75 kg, snažnom se izvedbom probio skoro do finala ali je na žalost zaustavljen, pa se izborio za treće mjesto i brončanu medalju.

Ivan Pavlović i Nikolina Razum u svojoj kategoriji imali su velik broj protivnika pa su zaustavljeni u prvoj borbi i morali su završiti natjecanje.

Odgovori

Pin It on Pinterest