Poslovni susret najboljih tvrtki iz Istarske županije

Bisnode i HGK – Županijska komora Pula organizirali su poslovni susret bonitetno izvrsnih tvrtki iz Istarske županije u HGK – ŽK Pula.

Od svih aktivnih poslovnih subjekata u Istarskoj županiji, samo 8,58 posto ima ispunjene uvjete za dobivanje Bisnode certifikata bonitetne izvrsnosti.

Poslovni subjekti iz Istarske županije, kojima je dodijeljen Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti jesu Gastro – Tim d.o.o., Ustanova za zdravstvenu njegu Eleonora, Luks d.o.o., Goldfren, Am grupa d.o.o., Calucem d.o.o., Signalizacija i oprema d.o.o., Euro mehanika d.o.o. i Prestige d.o.o.

Predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić istaknula je kako je važno biti izvrstan u svakom segmentu rada, ali isto tako biti u mogućnosti birati s kim će se raditi, neovisno o tome radi li se o dobavljačima, poslovnim partnerima ili drugim dionicima. Upravo u tome može pomoći certifikat izvrsnosti, kako bi se mogli jasno prepoznati oni partneri koji imaju stabilno i transparentno poslovanje.

Bonitetna izvrsnost definira nadprosječnu kreditnu sposobnost poslovnog subjekta, a Certifikat bonitetne izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg stabilnog i kvalitetnog rada. Stoga su se na događanju u HGK – Županijskoj komori Pula okupili zaista najbolji među najboljima, koji su iskazali zadovoljstvo što su dobili priznanje za izvrsnost i u ovim promijenjenim uvjetima poslovanja u vrijeme pandemije COVID-19.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Pin It on Pinterest