Proglašeni najbolji sportaši Grada Pule za 2019. godinu

Na današnjoj tradicionalnoj svečanoj dodjeli nagrada za najbolje sportaše i ekipe s područja grada Pule za 2019. godinu održanoj u prostorijama Sportske zajednice Grada Pule, priznanje za najbolju sportašicu godine odnijela je Iva Damarija iz Autokluba Pula-Rovinj, dok je za najboljeg sportaša proglašen Darijan Živolić iz Boćarskog kluba „ Pula“.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić uručio je posebna priznanja Sportske zajednice Grada Pule za obljetnice klubova i to Rukometnom klubu „Arena Pula“ za doprinosu u razvoju rukometa u 50 godina postojanja, Šahovskom klubu „Pula“ za doprinos i razvoj šaha u 70 godina postojanja i Auto klubu Pula-Rovinj za ostvarena vrhunska dostignuća u razvoju sporta grada Pule.

„Grad Pula unatoč ovim teškim vremenima i otežanim uvjetima zbog COVIDA 19, zahvaljuje  svima vama koji nižete sportske uspjehe i time potičete naše  najmlađe naraštaje da se bave sportom. Sport je sastavni dio života i nema ljepše stvari nego ulagati u sport i u zdravlje čitave društvene zajednice. Čestitam najboljima i drago mi je što na najljepši mogući način promičete ime našeg grada i duh naših ljudi“ rekao je gradonačelnik Miletić.

Čestitkama i pohvalama pridružio se i predsjednik Sportske zajednice Grada Pule Milan-Sead Soldatić.

Uslijedila je dodjela priznanja za najperspektivniju sportašicu, a kojom je proglašena Lara Kliba iz Judo kluba “Istarski borac“ te za najperspektivnijeg sportaša za kojega je proglašen Robert Klačar iz Judo kluba „ Istarski borac“. U konkurenciji najboljih ženskih momčadi pobjedu su odnijele članice Ženskog košarkaškog kluba „Pula“, dok je u muškoj kategoriji slavio Boćarski klub „Pula“. Melisa Osmanović iz Boćarskog kluba „Istrijana“ Pula najbolja je sportašica s invaliditetom, a član Boćarskog kluba „Istrijana“ Davor Komar najbolji je sportaš.

Nagrade za ostvarena vrhunska dostignuća u razvoju sporta grada Pule ove su godine dobili Zdenka Buić, Zvonko Miličević, Milovan Savić, Tedy Widlich i Stevo Dabić.

Fotogalerija na linku:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=pulskasvakodnevnica&set=a.3360857874026271

Odgovori

Pin It on Pinterest