Gradonačelnik Boris Miletić članovima Gradske knjižnice darovao kalendare za 2021. godinu

U povodu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana gradonačelnik Pule Boris Miletić poklonio je kalendare Grada Pule članovima Gradske knjižnice i čitaonice Pula. Kalendare s 12 različitih atraktivnih veduta Pule korisnici mogu preuzeti na Posudbenom odjelu Središnje knjižnice, Sv. Ivana 1/A.

„U nemogućnosti da se zbog pandemije koronavirusa ove godine sretnem prvenstveno s umirovljenicima,  članovima Čitaonice Kluba umirovljenika na Giardinima, želja mi je bila da svim korisnicima Gradske knjižnice, a prvenstveno umirovljenicima u ovo predblagdansko, ali neobično vrijeme, od srca poklonim kalendar Grada Pule te ujedno zaželim mirne i sretne predstojeće blagdane. Dragi umirovljenici, ova nam je godina svima izuzetno zahtjevna, a vi ste jedna od najranjivijih skupina. Svjestan sam da je druženje neizostavan dio vaše svakodnevice te da vam to ove godine doista nedostaje. Pozivam vas na strpljenje kako bismo svi zajedno sačuvali zdravlje uz želje da nam svima nadolazeća 2021. godina bude bolja, zdravija i veselija“, poručio je gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Pula Nela Načinović zahvalila je gradonačelniku Miletiću na poklonjenim kalendarima za 2021. godinu te naglasila kako imaju veliki odaziv zainteresiranih građana koji su u Gradskoj knjižnici već prvoga jutra rado preuzeli svoj primjerak kalendara Grada Pule.

Odgovori

Pin It on Pinterest