Izvođenje završnih betonskih radova u sklopu sanacije istočnog mola na Valkanama – privremeno zatvaranje prometnice na Lungomare

Nastavno na povoljne vremenske uvjete trgovačko društvo Murgons d.o.o. iz Pule izvodit će završne betonske radove na Valkanama u sklopu projekta sanacije istočnog mola na kupalištu Valkane, a za koje radove je potrebno smjestiti mehanizaciju i opremu na prometnoj površini u Ulici Lungomare. Iz tog razloga se prometnica na Lungomare u dvosmjernom dijelu planira zatvoriti za sav promet danas u vremenskom razdoblju od 12:30 do 17:00 sati. Ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uvjeta isti radovi se planiraju izvršiti sutra prilikom čega bi vrijedila ista privremena regulacija prometa.

Za vrijeme izvođenja radova izvođač je dužan osigurati nesmetani pristup kolima hitne pomoći, vatrogascima i policiji u svakom trenutku odvijanja radova.

Posjetimo, u projekt sanacije istočnog mola na Valkanama krenulo se kako bi se kupačima osigurali kvalitetniji uvjeti odmora i relaksacije na jednom od najposjećenijih gradskih kupališta. Ova gradska investicija, koja se upravo privodi kraju, vrijedna je nešto više od 287 tisuća kuna.

Napomenimo da je izvođenje radova sanacije istočnog mola bilo planirano još u proljeća prošle godine kako bi kupači prije početka sezone kupanja imali uređen mol, no na žalost, zbog okolnosti uzrokovanih virusom COVID- 19 u datom periodu iz opravdanih razloga nije bilo moguće započeti s radovima niti ih je kasnije bilo moguće planirati da se izvedu do početka ljetne sezone.

Odgovori

Pin It on Pinterest