Elena Puh Belci kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule

PULA – Predsjedništvo gradske podružnice IDS-a Pula na jučerašnjoj je sjednici izabralo Elenu Puh Belci za kandidatkinju za gradonačelnicu grada Pule.

Elena Puh Belci je zamjenica gradonačelnika Pule od 2013. godine. Puh Belci odlično poznaje rad gradske uprave, a posebno je angažirana na temama vezanim uz EU fondove, prije svega kroz funkciju predsjednice Partnerskog vijeća za izradu Strategije razvoja urbanog područja (ITU) te kao predstavnica Udruge gradova u Radnim skupinama Vlade RH za izradu programskih dokumenta za financijsko razdoblje EU 2021.-2027. Članica je Radne skupine Solidarna Hrvatska za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021.-2027.

Puh Belci je kreatorica višestruko nagrađivanog smart projekta e-Vrtići, prvog i jedinog takvog projekta u Hrvatskoj te suradnica Ministarstva uprave na EU projektu digitalizacije predškolskog programa u RH. Voditeljica je niza nagrađivanih projekata, poput projekta PulaPetPlus koji je nagrađen kao najbolji projekt sigurnosti u zajednici, projekta zdrave prehrane u školama i vrtićima, zatim projekta ‘Grad Pula – prijatelj djece’ i mnogih drugih. Počasna je članica BPW Pula (Business and Professional Women), članica je Humanitarne mreže Grada Pule (koordinacija udruga na području grada) te potpredsjednica Kluba žena IDS-a.

„Ponosna sam što je stranka prepoznala moj rad i kandidirala me za gradonačelnicu.  Ne moram niti govoriti kakva je to sjajna poruka svim ženama. Pulu poznajem u dušu, poznajem svaki njen dio i imam jasnu viziju razvoja Pule. Odlučila sam se kandidirati jer želim da Pula postane jedan od najuspješnijih europskih gradova. Moj glavni cilj je gospodarski i društveni napredak Pule u okviru održivog razvoja i u suradnji s mojim Puležanima. Vrijeme je za novi iskorak!“, rekla je Puh Belci.

Boris Miletić, gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a čestitao je Eleni Puh Belci na kandidaturi i rekao:

„U Eleni građani Pule dobivaju velikog borca i velikog radnika. Elena je dama koja ima viziju, koja zna kako upravljati gradskim sustavom i kako iskoristiti najbolje od svojih suradnika.  Siguran sam da će zahvaljujući njenom operativnom iskustvu, posebno u sektoru EU fondova Pula nastaviti svoj razvoj i put prema najvišim europskim standardima života i poslovanja“. 

One thought on “Elena Puh Belci kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule

  • 4. veljače 2021. at 9:38
    Permalink

    Pozdrav svima. Vidio sam komentare ljudi koji su već dobili zajam od AMERICAN FINANCE GROUP, a zatim sam se odlučio prijaviti prema njihovim preporukama i prije samo nekoliko sati na svom osobnom bankovnom računu potvrdio sam ukupan iznos od 30 000 američkih dolara za koji sam tražio. Ovo je stvarno sjajna vijest i savjetujem svima koji trebaju stvarni zajam da se prijave putem svoje e-pošte (christywalton355@gmail.com) Sretna sam sada kad sam dobila zajam koji sam zatražila@

Odgovori

Pin It on Pinterest