Kompletno zamijenjena nadstrešnica na „S krivini“

Autobusna nadstrešnica na „S krivini“ koja je uslijed izlijetanja vozila bila potpuno uništena danas je kompletno zamijenjena. Radove na dobavi i montaži  je izvelo trgovačko društvo Euromodul d.o.o. Kukuljanovo. Ukupna vrijednost istih iznosi 40.905,00 kuna, a namirenje će se tražiti po polici počinitelja.

Ujedno napominjemo da je krajem 2020. godine zamijenjeno više od 20 sigurnosnih stakala s držačima na nadstrešnicama javnog gradskog prijevoza na više lokacija na području grada Pule koja su, nažalost, većim dijelom bila devastirana neprimjerenim ponašanjem pojedinaca i za što je utrošeno 31.150,00 kuna.

Prijeko potrebno je apelirati na svijest građana da devastiranje i uništavanje imovine nije prihvatljivo. Nadstrešnice i druga uništena gradska imovina sanira se  proračunskim novcem, koji je novac svih poreznih obveznika i koji bi se trebao koristiti za druge, građanima bitne svrhe.

Jedino opravdano ulaganje proračunskih sredstava, kao što je to oduvijek bilo, ulaganje je u podizanje standarda življenja Puležana i zato je potrebno da svi zajedno doprinesemo tome.  

Odgovori

Pin It on Pinterest