Odluka Stožera civilne zaštite Istarske županije

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 12. do 17. travnja 2021. godine.

            Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje osnivača škola Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreča, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina, nastava će se odvijati kako slijedi:

  • od 12. do 17. travnja 2021. – OBUSTAVLJA SE NASTAVA u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi, za niže razrede od I. do IV.,
  • od 12. do 17. travnja 2021. – u svim osnovnim školama nastava za predmetnu nastavu, za više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda odvijat će se prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online),
  • od 12. do 17. travnja 2021. – u svim srednjim školama, uključujući i maturante, nastava će se odvijati prema MODELU C, odnosno nastava na daljinu (online).

Osnovne škole koje su u mogućnosti, nastavu za niže razrede od I. do IV. mogu provoditi po MODELU C,odnosno nastava na daljinu (online).

Stožer civilne zaštite temeljem procjene epidemiološke situacije donijet će do 14. travnja 2021. Odluku o daljnjem modelu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.

Odgovori

Pin It on Pinterest