Istra 1961 poražena od Hajduka

Nakon 2-0 poraza kod kuće od Osijeka, Istru 1961 dočekao je novi težak ispit kod kuće. Utakmica protiv Hajduka iz Splita. Utakmica bez pretjerano puno prilika završila je pobjedom gostiju iz Splita rezultatom 0 – 1.

Prva prilika pripala je Hajduku. U 7′ Fossati je sa 25 metara pucao pored gola. Tri minute kasnije Istra je uzvratila preko Bandea koji iz daleke udaljenosti puca preko gola. Uslijedilo je zatišje do 38′ kada Fossati ponovno sa velike udaljenosti puca pored gola. Poluvrijeme je završilo bez pravih prilika.

U nastavku, u 51′ nastavljamo bilježiti dalekometne udarce. Blagojević je pokušao sa dvadesetak metara, no lopta odlazi pored gola. U 55′ Jurić puca glavom nakon kornera no Lučić brani. Minutu kansnije Vušković puca glavom a Lučić ponovno fantastično brani. U 68′ Blagojević puca nakon povratne lopte no brani golman Hajduka. U 69′ nakon gužve u šesnaestercu Simić posprema loptu u mrežu za vodstvo Hajduka. U 77′ Kačaniklić puca preko gola. U 78′ Hara se nalazi sam u kaznenom prostoru no puca slabijom nogom te šalje loptu daleko preko gola. U 80′ Hara nakon kornera glavom puca ravno u golmana Hajduka koji lakoćom brani. U 91′ Livaja puca snažno no Lučić ponovno odločno brani.

Sljedeću utakmicu Istra 1961 igra protiv Rijeke u polufinalu Hrvatskoga kupa. Utakmica sa Rijekom igra se na Aldo Drosini u srijedu 14.4.2021. sa početkom u 18h

ISTRA 1961: Lučić, Šutalo, Galilea ( od 87′ Šipoš), Bosančić, Navarro, Blagojević, Halilović ( od 54′ Levitt), Grža, Vuk, Bande ( od 83′ Špoljarić), Hara

NK HAJDUK: Kalinić, Simić, Vušković, Dimitrov, Todorović, Čolina, Jurić, Fossati, Kačaniklić, Livaja, Umut

Odgovori

Pin It on Pinterest