Zamjenica gradonačelnika Pule primila predstavnike tvrtke SaltPay

Danas je u Gradskoj palači zamjenica gradonačelnika Pule Borisa Miletića, Elena Puh Belci, primila mlade predstavnike tvrtke SaltPay.

SaltPay je tvrtka posvećena izgradnji bolje budućnosti za trgovce, servisirajući ih putem alata za upravljanje i plaćanje, a predstavnici su u Pulu došli sa željom da otvore poslovnicu.

Andrea Martello, ispred tvrtke SaltPay, predstavio je njihovo poslovanje, viziju i misiju koju bi voljeli podijeliti s malim i srednjim poduzetnicima na području Pule i šire, a osim dobrobiti koje nosi brzina plaćanja putem njihovih uređaja i aplikacija, mladima bi pružili mogućnost zapošljavanja, jer kako i sami kažu brzina usluge i mladi su im ciljana skupina.

Zamjenica gradonačelnika, Elena Puh Belci, izrazila je zadovoljstvo što su upravo Pulu odrabrali za stvaranje svoje poslovinice na putu širenja u ovom dijelu Europe, te rekla kako će Grad Pula u suradnji sa Studentskim centrom stat na raspolaganje da im bude vjetar u leđa u novom poslovanju, jer Puli kao studentskom i turističkom gradu inovacije su uvijek dobro došle, dodala je Puh Belci.

Odgovori

Pin It on Pinterest