Istarske ljekarne otvorile novu ljekarnu na Velom Vrhu

Istarske ljekarne, čiji je osnivač Istarska županija, danas su otvorile novu ljekarnu na Velom Vrhu, u Puli, odnosno radi se o ljekarni koja se do nedavno nalazila na Trgu Forumu, ali je preseljena na novu lokaciju zbog povećane potražnje i rasta broja stanovništva na tom području.

Prisutne je u ime istarskog župana i svoje osobno pozdravila županijska pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Grozić-Živolić istaknuvši kako je ovaj projekt rezultat inicijative Mjesnog odbora Veli Vrh, a čiji su značaj prepoznale Istarske ljekarne.

– Na ovaj način se unapređuje dostupnost zdravstvene zaštite za građane Velog Vrha, ali i svih onih koji gravitiraju na ovom području. Osim samih lijekova, građanima je dostupna kvalitetna usluga te stručni savjeti kako očuvati svoje zdravlje, naglasila je pročelnica Grozić Živolić podsjetivši na još jednu iznimno značajnu investiciju Istarskih ljekarni, a to je otvorenje ljekarne u Vodnjanu, koncem 2019. godine.

Ravnateljica Istarskih ljekarni Ivanka Živković pridružila se pozdravima te se zahvalila Istarskoj županiji, kao osnivaču, na nesebičnoj pomoći u realizaciji ovog projekta. Svečanosti je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Pule Ivona Močenić.

Vrijednost investicije iznosi gotovo milijun kuna.

Podsjećamo, u proračunu Istarske županije za naredne tri godine, za projekte u zdravstvu planirano je više od 205 milijuna kuna.

Odgovori

Pin It on Pinterest