ILI TE PECA ILI TE ULOVI

Piše: Sonja Sabol

Procedura je sljedeća : Generalno me ne zanimaju tuđa mišljenja i ne uvažavam notorna mišljenja malograđanstva, polusvijeta i beskičmenjaka. Kada se mišljenja budu uplaćivala na žiro-račun onda ću ih poslušati. Odijelo u Zari košta 100 eura, ako imate, uplatite odmah-hvala lijepa!

Ekipa se zanosi uletima preko društvenih mreža ali nikako da shvate… Od tih uleta nema ništa. Samo uživo možete prepoznati kvalitetu i uvidjeti što vam osoba nudi i želi od vas. Od poruka alla William Shakespeare, pisanje didovih konaka i igrice toplo- hladno,nema potencijala za vezu.(seen, emoji i pm.)

Iako sam žensko, isto ti mogu stvoriti priču da odmah padneš jer je to društvena mreža. Ne vidiš moju reakciju, ne prepoznaješ moju intonaciju glasa, zapravo ne znaš tko sam. Palite se na nepostojeće likove. Lik joj namigne, napiše nešto besmisleno, pošalje svoju sliku ili joj kaže da ona njemu pošalje sliku( jer je ona sada odabrana, latica matica)

Likovi vas pecaju, ne love vas. Pravi muškarci su lovci i neće stati dok ne ulove svoju lovinu. Gorimo ili ledimo, nema između. Nema na pola, malo te cimnem, uletim ti u DM pa onda kada vidim da nisi zainteresirana za malo neozbiljnog, zapratim neku drugu. To su gluposti, shvatite dečki i cure se ne traže preko društvenih mreža već uživo!

Problem je sljedeći, uživo treba imati hrabrosti prići, reći nešto pametno, biti kulturan i odvažan. Ako se lik mora napiti da bi vam prišao to je jad. Ako mu treba potpora i podrška kako bi svi zajedno profilirali tu curu, onda je taj dečko kreten. Nešto ne valja. Imaš mozak? Imaš fino, koristi ga!

Meni kada netko prilazi ili me gleda iz daljine, već u par sekundi energetski osjetim što želi od mene, dvije, tri minute razgovora i već znam cijeli ishod. 

Cure nisu željne kretena, neke su nagledale u najranijoj dobi svojih očeva koji su bili niškoristi i upravo zbog toga su željne ljubavi i normalnog odnosa a ne uleta ”Kako se zoveš na INSTA?” Daj si prolij taj Jack u facu, koji cuclaš i od sebe praviš frajera koji nisi.

Dokle god ne budem vidjela da postoji netko tko ima stav i karakter, neću gubiti vrijeme na likove iz crnog humora. Muškarac koji zna što hoće se ne boji žene, njezina stava, karaktera, on ju potiče i daje podršku. ”Kidaj malena moja” 

Pravi muškarac je alfa i on zna što želi, također ne gubi vrijeme na osrednje, glupače bez mozga i sponzoruše. Pravi muškarac ne uletava na društvenoj mreži, pravi muškarac te nasmije, ne kalkulira i sasvim je opušten. Pravi muškarac zna da mu ne treba nikakav performans već čista zafrkancija.

Čujem i vidim kako se svi dodaju po društvenim mrežama. Lik doda curu na društvenu mrežu umjesto da traži broj od nje, ostavlja joj poruke u DM umjesto da ju nazove ili pusti glasovnu poruku. Budi frajer ne p***, cure ionako već imaju vaginu.

Željni ste ljubavi ali niste dostojni učiniti prave stvari i zbog toga vam vrijeme još brže prolazi, gubite kvalitetu pred nosom. Bog vam pruži priliku i vi ju izgubite.

Što reći, šteta tog  prolivenog Jacka, šteta iskre kada ne znate zapaliti vatru! 

Ne DM, samo razgovori uživo.Budite pametni, nemojte si dozvoliti da telefoni zaista  budu pametniji od vas.

,,Muškarac dostojan mog postojanja je verzija mene same, što činim ja on udvostručuje. Alfa i Omega, odnos koji je kompatibilan, vatra koja ne prestaje, seks postaje sam život koliko je dobar.”

Odgovori

Pin It on Pinterest