Aquapark Istralandia – najbolji aquapark u Hrvatskoj!

      Još jednom pozitivne vijesti iz Aquaparka Istralandia-e i to sve uprkos svjetske pandemije koronavirusa. Ovoga puta  dodijeljeno nam je 23 . internacionalno priznanje i nagrada po redu za uspješan rad u turističkoj sezoni 2020 .

Nagrada Corporate Livewire Croatia Prestige Awards 2021 tvrtke Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu (Velika Britanija) i ove godine nagradile su u male i srednje tvrtke koje su se pokazale najboljima na svom tržištu u posljednjih 12 mjeseci.

Sve tvrtke koje su ušle u uži izbor trebale su podržati nominaciju dokazima o svom radu, pozitivnim povratnim informacijama svojih klijenata, informacijama o prethodnoj akreditaciji i priznavanju, kao i isticanjem najistaknutijih dijelova njihovog poslovanja.

Ocjenjivačka komisija svoje odluke temeljila je na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta proizvoda / usluge koja se pruža, inovativne prakse, etičke vrijednosti ili održive metode rada, kao i dosljednost u radu.

Ocjenjivačka komisija temeljem detaljne analize svih aquaparkova u Republici Hrvatskoj u sastavu :

Osmaan Mahmood Osnivač i izvršni direktor,Andrew Walsh generalni direktor,James Drakeford glavni urednik, Andrew White -šef istraživanja donijela je odluku da je najbolji aquapark u Republici Hrvatskoj za 2021 godinu upravo Aquapark Istralandia .

Ovim putem zahvaljujemo svim djelatnicima kao i partnerima Aquaparka Istralandia koji su svojim nesebičnim zalaganjem i suradnjom omogućili ovo još jedno u nizu svjetskih priznanja.

Obaveza je tim veća da i u ovoj turističkoj sezoni Istralandia Team zadrži visoke standarde izvrsnosti  i inovativnosti koja nas ističe svih ovih proteklih godina poslovanja.

U svakom slučaju svima otvoreni poziv da i ove sezone otkriju zašto je najzabavnija voda u Istri upravo u Aquaparku Istralandia.

Odgovori

Pin It on Pinterest